Disclaimer

EGO Schrijverij schrijft verhalen. Over mensen in fictieve situaties. Iedere relatie tussen de hoofdpersoon en beschreven gebeurtenissen berust niet op werkelijkheid.

Het auteursrecht en publicatierecht van door EGO Schrijverij geschreven en verkochte verhalen ligt bij EGO Schrijverij.

Leveringsvoorwaarden
Na verzending van het bestelformulier ontvangt u binnen 3 dagen per e-mail een bevestiging van uw aanvraag en de bijbehorende factuur. Het kan zijn dat we nog een aantal vragen hebben over uw gewenste verhaal. Deze vindt u in de bevestigings e-mail.

Na betaling van de factuur gaat EGO Schrijverij voor u aan de slag. De gemiddelde levertijd is een maand.

EGO Schrijverij gedijt op tevreden klanten. Bent u – of degene die het verhaal als cadeau ontvangt – niet tevreden dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van het boekje uw aankoopbedrag (de verzendkosten uitgezonderd) terug vragen. Graag horen we wel waarom het verhaal niet naar tevredenheid was. (Onderbouwde) kritiek nemen we graag ter harte.

De uiteindelijke invulling van het verhaal is de verantwoordelijkheid van de schrijver. Kleine of grote aanpassingen achteraf – bijvoorbeeld een ander einde – zijn niet mogelijk. Eventuele wensen over de inhoud van het verhaal kunnen alleen vooraf ingediend worden. Of deze worden gehonoreerd, is ter beroordeling van de schrijver.

Tot slot. EGOschrijverij.nl maakt gebruik van het webstatistiekenprogramma Google Analytics. Daarmee optimaliseren we de gebruikerservaring van de bezoeker. Het programma bewaart geen op personen herleidbare gegevens.

Voor vragen of opmerkingen; de snelste weg is het contactformulier.